Om oss

Crane Tech AS ble etablert i april 2006, og er i dag en anerkjent aktør i bransjen. Crane Tech AS har som målsetting å være blant de ledene innen industriell service, med hovedsatsning på salg, service og vedlikehold av elektromekanisk utstyr i maskinparken Deres.
Vi tilbyr også nye kraner, taljer og løfteutstyr. Og annet utstyr innen materialhåndtering, vi har selgere som har stor produktkjennskap som er viktig for at kunde og sluttbruker skal få rett produkt. Bedriften skal jobbe aktivt og målrettet for å forhindre skader og uønskede hendelser på liv, helse og miljø. Vi skal levere produkter og tjenester som er i samsvar med kundens krav og forventning. Våre produkter og tjenester skal bidra til økt verdiskapning for kunden.

Crane Tech AS er sertifisert av 3.part iht. NS-EN ISO 9001, og sertifisert som sakkyndig virksomhet. Vi utfører sakkyndig kontroll av: arbeidsutstyr for hengende last(G3,G4,G7,G10), løfteredskap(RX), personløftere(PX), hengestillas(HX), klatrestillas(KX), byggeplassheiser(BHX), løfte og stablevogner for gods(TX) og fallsikringsutstyr.

Crane Tech AS består av serviceteknikere med elektromekanisk bakgrunn som alle har mange års erfaring med de fleste kranmerker. En serviceavtale med oss forlenger utstyrets levetid, og forebygger unødig stans i produksjonen. Vi ønsker å bli Deres samarbeidspartner på vedlikehold hos Dere, og er tilgjengelig for råd og hjelp hele døgnet. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller ett uforpliktende besøk/tilbud.

Vennlig hilsen oss i Crane Tech AS